Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Monday, September 19, 2011

INNER NECK AWNING & SATIN TWO TONES BEST SGT!

HOTTEST SATIN TWO TONES SHAWL IN MARKET
SATIN TWO TONES HIGH QUALITY 2011
MATERIAL :SATIN BEST

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM 15
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM220
10 HELAI :RM 115




HOTTEST INNER NECK AWNING IN MARKET
COTTON INNER NECK AWNING HIGH QUALITY 2011
MATERIAL :COTTON BEST

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM 10
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM150
10 HELAI :RM 80





Monday, September 12, 2011

SHAWL SEPTEMBER 2011

LATEST PASHMINA IN MARKET
PASHMINA Cun sgt cantek!!
MATERIAL :PASHMINA high quality

disertakan dgn kombinasi design yg sgt superb. sgt sesuai untuk semua jenis baju,setiap gmbr mempunyai design yang sama tetapi berlainan warna

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 250
10 HELAI :RM130

*Harga tidak termasuk postage



LATEST PASHMINA IN MARKET

PASHMINA LEOPARD sgt cantek!!
MATERIAL :PASHMINA high quality

disertakan dgn kombinasi design LEOPARD yg sgt gorgeous. sgt sesuai untuk semua jenis baju,

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 250
10 HELAI :RM130




HOTTEST FASHION SHAWL

RINA COLLECTION -A
MATERIAL :BEST QUALITY
dgn warna yang sangat menarik, menyerlahkan penampilan dan material yang sangat sejuk, trendy sgt;)

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 220
10 HELAI :RM115






HOTTEST TRENDY SHAWL

COTTON DOT
MATERIAL :COTTON BEST QUALITY WITH FRILS ON BOTH END
dgn warna yang sangat menarik, sgt elegan..sesuai untuk ke ofis dan keluar berlibur

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 220
10 HELAI :RM115


HOTTEST TWO TONE JOJET

KOD J
MATERIAL :JOJET SHAWL
Shawl jojet tones mmg sentiase mendapat perhatian, kerana senang untuk digayekan dgn baju bercorak dan material jenis kesat dan tidak panas.Warna kali ini sgt menarik untuk Open house Lebaran;)

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM10
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 100
10 HELAI :RM55




HOTTEST FASHION SHAWL

RINA COLLECTION -B
MATERIAL :BEST QUALITY
dgn warna yang sangat menarik, menyerlahkan penampilan dan material yang sangat sejuk, trendy sgt;)

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 220
10 HELAI :RM115





HOTTEST FASHION SHAWL

RINA COLLECTION -C
MATERIAL :BEST QUALITY
dgn warna yang sangat menarik, menyerlahkan penampilan dan material yang sangat sejuk, trendy sgt;)

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 220
10 HELAI :RM115




Monday, August 8, 2011

KOLEKSI SALAM AIDILFITRI 2011 PART II

LATEST SHAWL IN MARKET
SHAWL Aafia sgt cantek!!
MATERIAL :COTTON POLYESTER
(mcm shawl IRA)

disertakan dgn design kaler pelangi yang sgt exclusive. sgt sesuai untuk baju raya.ade silver lining dihujung shawl

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 190
10 HELAI :RM100

*Harga tidak termasuk postage

LATEST SHAWL IN MARKET

SHAWL Auni sgt cantek!!
MATERIAL :COTTON POLYESTER
(mcm shawl IRA)

disertakan dgn design kaler pelangi yang sgt exclusive. sgt sesuai untuk baju raya.ade silver lining dihujung shawl

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 190
10 HELAI :RM100

*Harga tidak termasuk postage

LATEST SHAWL IN MARKET
SHAWL Damia sgt cantek!!
MATERIAL :COTTON POLYESTER
(mcm shawl IRA)
disertakan dgn design kaler pelangi yang sgt exclusive. sgt sesuai untuk baju raya.ade silver lining dihujung shawl

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 190
10 HELAI :RM100

*Harga tidak termasuk postage

HOTTEST COTTON SHAWL 2 TONE
COTTON TWO TONES
MATERIAL :COTTON BEST QUALITY
dgn warna yang sangat menarik, menyerlahkan penampilan dan material cotton yang sangat sejuk, trendy sgt;)

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 190
10 HELAI :RM100

*Harga tidak termasuk postage

Sunday, August 7, 2011

KOLEKSI SALAM AIDILFITRI 2011

HOTTEST INNER NECK IN MARKET
COTTON INNER NECK HIGH QUALITY
FOR HARI LEBARAN 2011
MATERIAL :COTTON

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM 9
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM140
10 HELAI :RM 75

CHIFFON CORAK LEBARAN (CODE CC)

Material : Chiffon..SERIOUSLY KAIN BEST & DESIGN CANTIK SGT
SESUAI UNTUK KOLEKSI BAJU RAYA & KASUAL

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 190
10 HELAI :RM100


*Harga tidak termasuk postage

HOTTEST SHAWL IN MARKET

SHAWL ATLIA RAYA sgt cantek!!
(CODE ATLIA A)
MATERIAL :COTTON POLYESTER
disertakan dgn design kaler plain dan design yang sgt trendy. sgt sesuai untunk baju raya.exclusive lagi

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 220
10 HELAI :RM115

*Harga tidak termasuk postage

HOTTEST SHAWL IN MARKET

SHAWL ATLIA RAYA sgt cantek!!
(CODE ATLIA B)
MATERIAL :COTTON POLYESTER
disertakan dgn design kaler plain dan design yang sgt trendy. sgt sesuai untunk baju raya.exclusive lagi

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 220
10 HELAI :RM115

*Harga tidak termasuk postage


HOTTEST TWO TONE JOJET SHAWL BATU
CODE (JB)

MATERIAL :JOJET SHAWL WITH BATU DISEKELILING SHAWL
Shawl jojet tones mmg sentiase mendapat perhatian, kerana senang untuk digayekan dgn baju bercorak dan material jenis kesat dan tidak panas.Warna kali ini sgt menarik untuk Lebaran;)



HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 220
10 HELAI :RM115

*Harga tidak termasuk postage

HOTTEST TWO TONE JOJET SHAWL RAYA
CODE (JR)

MATERIAL :JOJET SHAWL WITH MANIK DISEKELILING SHAWL
Shawl jojet tones mmg sentiase mendapat perhatian, kerana senang untuk digayekan dgn baju bercorak dan material jenis kesat dan tidak panas.Warna kali ini sgt menarik untuk Lebaran;)

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 220
10 HELAI :RM115

*Harga tidak termasuk postage
 

Blog Template by YummyLolly.com