Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Thursday, July 7, 2011

SHAWL SATIN BARU!!

SHAWL SATIN
* Retrieved from Google
*Credit to http://eyentugiman.blogspot.com/

Cantekkan mereka dengan pemakaian shawl satin. Jom cube!!!
Macam mane nak pakai???
Jangan risau di Youtube ade ramai kawan2 kite yang kreatif dah sediakan tutorial pemakaian shawl satin. Credit kepada mereka. 2 thumbs up ;)



*Credit to

SHAWL SATIN RAYA 2011
Material : Pure Satin
sangat cantek, tidak panas, trendy dan berkualiti, sesuai di gayakan dengan baju raya nanti;)
Size : (+/-) 170 cm x 52 cm

SEKODI : RM 250
1O HELAI : RM 135
SEHELAI : RM 19
 

Blog Template by YummyLolly.com