Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Sunday, June 26, 2011

SATIN PASHMINA

SATIN PASHMINA HIGH QUALITY
Material : Satin Pashmina
sangat cantek, trendy dan berkualiti, sesuai di gayakan dengan baju raya nanti;)
Size : (+/-) 165 cm x 52 cm

SEKODI : RM 250
1O HELAI : RM 135
SEHELAI : RM 19


*Harga tidak termasuk postage

Tuesday, June 21, 2011

SHAWL BARU JUN 2011 PART III


HOTTEST SHAWL ROSE MOROCCO
(SELENDANG 4 SEGI)

CODE ROSE
MATERIAL :COTTON BEST
Design shawl ini sgt mendapat perhatian ramai. Sebelum ini Wan hanya jual offline utk shawl ini.Semperna Lebaran yang bakal tiba Wan restock semula.Shawl rose ini bukan seperti Shawl rose yang dulu.Tengoklah renda nya..sgt tebal dan cantek kan;)


PRICE:
HARGA SEHELAI: RM 25
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM360
10 HELAI :RM190


*Harga tidak termasuk postage


COTTON SHAWL LINING (INNER INCLUDED)
CODE (CSL)

ALL SOLD OUT
MATERIAL :COTTON yg sgt BEST SEJUK!!
dgn design yang tampak trendy & shawl ini adalah antara ygpanas ketika ini. Sesuai untuk Baju Kurung, Abaya dan Jubah raye semestinye. Material tidak tebal dan tidak panas.Sangat Bes dan Trendy



PRICE:
HARGA SEHELAI:RM17
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM240
10 HELAI :RM125

*Harga tidak termasuk postage


HOTTEST TWO TONE JOJET SHAWL
CODE (SJ)
ALL SOLD OUT
MATERIAL :JOJET SHAWL
Shawl jojet tones mmg sentiase mendapat perhatian, kerana senang untuk digayekan dgn baju bercorak dan material jenis kesat dan tidak panas.Warna kali ini sgt menarik untuk Lebaran;)



PRICE:
HARGA SEHELAI: RM 13
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM 130
10 HELAI :RM 70


*Harga tidak termasuk postage


HOTTEST PASHMINA POLKA DOT
POLKA DOT PASHMINA CODE (PP)

MATERIAL :PASHMINA
dgn design Polka dot yang semestinya corak terpanas ketika ini. Sesuai untuk Baju Kurung, Abaya dan Jubah raye semestinye. Material tidak tebal dan tidak panas.Sangat Bes dan Trendy



PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM220
10 HELAI :RM115

*Harga tidak termasuk postage PP3- SOLD OUTPP7 & PP8- SOLD OUTPP9- SOLD OUT

BUBBLE PASHMINA CODE (PL)

MATERIAL :PASHMINA
dgn design Bunga & Bubble yang semestinya corak terpanas ketika ini. Sesuai untuk Baju Kurung, Abaya dan Jubah raye semestinye. Material tidak tebal dan tidak panas.Sangat Bes dan Trendy


PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM220
10 HELAI :RM115


*Harga tidak termasuk postage

CARVED DESIGN PASHMINA CODE (PK)

MATERIAL :PASHMINA
dgn design Ukiran yang semestinya corak terpanas ketika ini. Sesuai untuk Baju Kurung, Abaya dan Jubah raye semestinye. Material tidak tebal dan tidak panas.Sangat Bes dan Trendy


PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM220
10 HELAI :RM115


*Harga tidak termasuk postage

Monday, June 6, 2011

HOTTEST SATIN SHAWL
CRUMPLE SATIN SHAWL
MATERIAL :SATIN
dgn kedut dan warna yang sangat menarik, menyerlahkan penampilan si pemakai pada hari raya nanti;)). Very trendy


PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM180
10 HELAI :RM95

*Harga tidak termasuk postage

HOTTEST COTTON SHAWL 2 TONE
COTTON TWO TONES
MATERIAL :COTTON BEST QUALITY
dgn warna yang sangat menarik, menyerlahkan penampilan dan material cotton yang sangat sejuk, trendy sgt;)


PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :
20 HELAI : RM220
10 HELAI :RM115

*Harga tidak termasuk postage

 

Blog Template by YummyLolly.com