Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Thursday, April 29, 2010

PASHMINA KOTAK (CODE KA)

PASHMINA KOTAK (CODE KA)
Material : Cotton

SEKODI (20 helai) - RM 160
1/2 KODI - RM 85
1 HELAI - RM 11.00 (Murah sgt kan!!!)

Cantik sgt pashmina ni..kegemaran muda mudi=))

CODE YG SOLD OUT HANYA AKAN DIRESTOCK
UNTUK PEMBELIAN 1/2 KODI DAN SEKODI SAHAJA=))
KA1 - SOLD OUT
KA2 - 2 available
KA3- 1 available

KA4 & KA5 - SOLD OUT
KA5- 1 available
KA6- 2 available
KA7- 1 available
KA8- SOLD OUT
KA9- SOLD OUT
KA10- 3 available

1 comments:

*Azdah* said...

besar mane shawl ni?sebesar pashmina ke?huhu

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com