Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Sunday, July 25, 2010

SHAWL GLAMOR RAYER=)

Shawl DONA DONI
(code AA-AF)
Material:italian cotton silk, tak tebal,tak panas,xjarang
garisan net menambahkan lg exclusive shawl
&
sgt sesuai utk digayekan pada hari lebaran=))
sold out
SEKODI (20 helai) - RM 145
1/2 KODI - RM 75
1 HELAI - RM 11.00 (Murah sgt kan!!!)
ALL SOLD OUT

ALL SOLD OUT

AC1-2 available;AC2-SOLD OUT;AC3-3 available;
AC4-2
available;AC5-2 available;AC6-2 available

AD1,AD2,AD3,AD4,AD5,AD6-SOLD OUT


AE4-1 - available
AE1,AE2,AE3 -SOLD OUT
AE5 & AE6-SOLD OUT


AF1,AF2,AF3,AF4,AF5,AF6 -SOLD OUT


0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com