Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Monday, August 9, 2010

NEW SHAWL & TUDUNG UNTUK RAYA!!

TUDUNG EKIN SULAMAN & BATU
JAHITAN TANGAN TAU, SGT CANTIK!
sesuai untuk baju kurung raya bercorak
Awning: Thai silk
Body: quality Lycra
size:free size
sold out
Sehelai : RM35 je!
10 helai: RM 280
SOLD OUT
ES2-SOLD OUT
ES3-SOLD OUT
ES4-SOLD OUT
ES5-SOLD OUT
ES6-SOLD OUT
ES7-SOLD OUT

SHAWL SULAMAN BATU GLAMOR RAYA!
code (BA)
- ALL SOLD OUT
material : jojet hi quality disulami dgn batu dan sulaman yang sangat cantik
memang sgt2 glamor untuk raye & senang bentuk

sesuai di pakai dengan baju kurung bercorak
sold out
sehelai : RM 15 murah!
10helai : RM 95.00
20helai/sekodi: RM 160



SHAWL SULAMAN BATU GLAMOR RAYA!
code (BB)

material : jojet hi quality disulami dgn batu dan sulaman yang sangat cantik
memang sgt2 glamor untuk raye & senang bentuk
sesuai di pakai dengan baju kurung bercorak
sold out
sehelai : RM 15 murah!
10helai : RM 95.00
20helai/sekodi: RM 160

SHAWL SULAMAN BATU GLAMOR RAYA!
code (BC)
-sulaman separuh

material : jojet hi quality disulami dgn batu dan sulaman yang sangat cantik
memang sgt2 glamor untuk raye & senang bentuk

sesuai di pakai dengan baju kurung bercorak
sold out
sehelai : RM 15 murah!
10helai : RM 95.00
20helai/sekodi: RM 160



SHAWL SULAMAN BATU GLAMOR RAYA!
code (BD)
-sulaman separuh

material : jojet hi quality disulami dgn batu dan sulaman yang sangat cantik
memang sgt2 glamor untuk raye & senang bentuk

sesuai di pakai dengan baju kurung bercorak

sehelai : RM 15 murah!
10helai : RM 95.00
20helai/sekodi: RM 160



SHAWL SULAMAN TANGAN PAKISTAN
SANGAT EXCLUSIVE & CANTIK!
code (EP)

sold out
material : chiffon tebal hi quality dari pakistan
disulami dengan jahitan sulaman tangan yg sangat2 exclusive
memang sgt2 glamor untuk raye & senang bentuk

sesuai di pakai dengan baju kurung bercorak

sehelai : RM 35..murah kan!
10helai : RM 280
TEMPORARY OUT OF STOCK
TEMPORARY OUT OF STOCK


INNER SYRIA COTTON
material:cotton hi quality
sold out
sehelai:RM8
10helai:RM 55
20helai: RM110
WHITE -available

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com