Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Saturday, August 28, 2010

KOLEKSI SALAM AIDILFITRI

SHAWL GYPSY

material :100% cotton
memang sgt2 glam raye ini jika mengayekan shawl gypsy ni tau..
dihujung shawl ni ade aksesori yg sgt cantek..
boley pilih2~~

sehelai : RM 26 murah!
10helai : RM200
20helai/sekodi: RM 350

NEW SHAWL & TUDUNG UNTUK RAYA!!

TUDUNG EKIN SULAMAN & BATU
JAHITAN TANGAN TAU, SGT CANTIK!

sesuai untuk baju kurung raya bercorak
Awning: Thai silk
Body: quality Lycra
size:free size
sold out
Sehelai : RM35 je!
10 helai: RM 280
TUDUNG AUWNING CODROY
aueing codroy, mcm ARIANI
sgt cantek tau!!!
sesuai untuk baju kurung raya bercorak
Awning:hi quality CODROY
Body: quality Lycra
size:free size
sold out
Sehelai : RM35 je!
10 helai: RM 280

TUDUNG AUWNING CODROY CORAK
sgt cantek tau!!!
sesuai untuk baju kurung raya bercorak
Awning: CODROY CORAK
Body: quality Lycra
size:free size
sold out
Sehelai : RM30 je!
10 helai: RM 250

PASHMINA COTTON YUNA VERSION II
(CODE YN)-limitted
Material:cotton, tak tebal,tak panas
sgt cantek seriously..better grab cepat!!
hot selling in market..last batch, habes cpt sgt
sold out
SEKODI (20 helai) - RM 160
1/2 KODI - RM 85
1 HELAI - RM 13.00 (Murah sgt kan!!!)

SHAWL JOJET (CODE QQ)-sgt2 cantek
Material : Jojet..SERIOUSLY SGT BEST & CANTIK SGT
sold out
SEKODI : RM125
1/2 KODI : RM65
SEHELAI : RM 9.50
SHAWL JOJET (CODE QW)-sgt2 cantek
Material : Jojet..SERIOUSLY SGT BEST & CANTIK SGT
sold out
SEKODI : RM125
1/2 KODI : RM65
SEHELAI : RM 9.50


SHAWL JOJET (CODE QY)-sgt2 cantek
Material : Jojet..SERIOUSLY SGT BEST & CANTIK SGT
sold out
SEKODI : RM125
1/2 KODI : RM65
SEHELAI : RM 9.50

SHAWL JOJET 2TONE BERCORAK
(CODE TZ)-sgt2 cantek
Material : Jojet..SERIOUSLY SGT BEST & CANTIK SGT
SEKODI : RM125
1/2 KODI : RM65
SEHELAI : RM 9.50

Sunday, August 22, 2010

SHAWL RAYE 2010 VERSION II

SHAWL TONE-TONE
code (RC)
Material :polyester/chiffon
memang sgt2 sesuai untuk raye 2010 yg kebanyak
org memilih tema baju kurung bertone-tone
&
sesuai di gayekan dgn baju kurung kain kosong/bercorak=)
sold out
sehelai : RM 9.50 murah!
10helai : RM65
20helai/sekodi: RM 125



SHAWL PAKISTAN GLAM

Material: Tak kasar dan panas macam jojet tp lebey kurang jojet
senang dipakai plus tak licin
Nampak Mahal & Memang Glamor Habesss~

SEKODI : RM 350 1/2 KODI : RM 200 SEHELAI : RM26


RESTOCK
EXCLUSIVE JOJET FRAME (CODE JF)-superb cantek
Material : Jojet..SERIOUSLY SGT EXCLUSIVE!!
jahitan sambung antara 2lapisan jojet yg sgt kemas,
sesuai untuk baju raye bercorak
AVAILABLE
plus kali ini yg terbaru ade BENANG WARNE EMAS disekeliling jahitan tepi=))
mmg glamOr habis rayer kali ni~
sold out
SEKODI : RM140-wan akan campur2
1/2 KODI : RM75-boley pilih
SEHELAI : RM 11.00
JF3-SOLD OUT
JF8-SOLD OUT



Monday, August 9, 2010

NEW SHAWL & TUDUNG UNTUK RAYA!!

TUDUNG EKIN SULAMAN & BATU
JAHITAN TANGAN TAU, SGT CANTIK!
sesuai untuk baju kurung raya bercorak
Awning: Thai silk
Body: quality Lycra
size:free size
sold out
Sehelai : RM35 je!
10 helai: RM 280
SOLD OUT
ES2-SOLD OUT
ES3-SOLD OUT
ES4-SOLD OUT
ES5-SOLD OUT
ES6-SOLD OUT
ES7-SOLD OUT

SHAWL SULAMAN BATU GLAMOR RAYA!
code (BA)
- ALL SOLD OUT
material : jojet hi quality disulami dgn batu dan sulaman yang sangat cantik
memang sgt2 glamor untuk raye & senang bentuk

sesuai di pakai dengan baju kurung bercorak
sold out
sehelai : RM 15 murah!
10helai : RM 95.00
20helai/sekodi: RM 160



SHAWL SULAMAN BATU GLAMOR RAYA!
code (BB)

material : jojet hi quality disulami dgn batu dan sulaman yang sangat cantik
memang sgt2 glamor untuk raye & senang bentuk
sesuai di pakai dengan baju kurung bercorak
sold out
sehelai : RM 15 murah!
10helai : RM 95.00
20helai/sekodi: RM 160

SHAWL SULAMAN BATU GLAMOR RAYA!
code (BC)
-sulaman separuh

material : jojet hi quality disulami dgn batu dan sulaman yang sangat cantik
memang sgt2 glamor untuk raye & senang bentuk

sesuai di pakai dengan baju kurung bercorak
sold out
sehelai : RM 15 murah!
10helai : RM 95.00
20helai/sekodi: RM 160



SHAWL SULAMAN BATU GLAMOR RAYA!
code (BD)
-sulaman separuh

material : jojet hi quality disulami dgn batu dan sulaman yang sangat cantik
memang sgt2 glamor untuk raye & senang bentuk

sesuai di pakai dengan baju kurung bercorak

sehelai : RM 15 murah!
10helai : RM 95.00
20helai/sekodi: RM 160



SHAWL SULAMAN TANGAN PAKISTAN
SANGAT EXCLUSIVE & CANTIK!
code (EP)

sold out
material : chiffon tebal hi quality dari pakistan
disulami dengan jahitan sulaman tangan yg sangat2 exclusive
memang sgt2 glamor untuk raye & senang bentuk

sesuai di pakai dengan baju kurung bercorak

sehelai : RM 35..murah kan!
10helai : RM 280
TEMPORARY OUT OF STOCK
TEMPORARY OUT OF STOCK


INNER SYRIA COTTON
material:cotton hi quality
sold out
sehelai:RM8
10helai:RM 55
20helai: RM110
WHITE -available
 

Blog Template by YummyLolly.com