Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Thursday, January 6, 2011

NEW YEAR HOTTEST SHAWLS & PASHMINA

Salam semua.Semua sehat?.Wan mintak maaf ya coz lambat update latest shawl untuk semua customer shawlerzenterprise yg Wan hormati.Semperna minggu pertama tahun baru 2011, Wan berazam untuk lebih bersungguh-sungguh untuk Shawlerzenterprise ini.Maklum la dah kahwin, so byk tanggungjawab yg kene dipikul oleh bahu Wan ini.Wan benar-benar berharap semua costumer yg Wan sayangi akan terus menyokong ShawlerzEnterprise.Wan berjanji untuk sedaya-upaya memenuhi permintaan anda semua.
TERIMA KASIH SEMUA.
Update pertama untuk tahun 2011 adalah seperti dibawah.
Happy shopping semua.ASSALAMUALAIKUM;)

LATEST SHAWL IN MARKET
OMBAK SHAWL RAINBOW
(code OMR)

Material : Chiffon best

Ukuran : 2.0 meter-panjang, 0.5 meter-lebar

Design : Design chiffon rainbow yang dijahit secara berlapis-lapis, sangat best,sesuai dipakai dengan baju yang bercorak, senang untuk dibentuk & paling penting si pemakai shawl ombak ini akan kelihatan sangat TRENDY

SEKODI/ 20HELAI : RM250
10 HELAI : RM130
SEHELAI : RM19 Murahh!!


*Harga tidak termasuk postage

HOTTEST SHAWL IN MARKET
BERI SHAWL
(code BERI)

Material : Cotton Best
Design : Shawl material cotton sejuk ditambah dengan lining beri-beri yang sangat menarik.Shawl ini telah lame released tetapi kembali menjadi rebutan ramai. Sangat comel sesuai dipakai dengan baju plain dan bercorak dan dipadankan dengan eksesori(headband)

Sekodi : RM220

1/2 Kodi : RM115

Sehelai : RM15 Murah!!

*Harga tidak termasuk postage

LATEST SHAWL IN MARKET
CERUT SILVER LINING
(code CL)

Material : Cotton Best
Design : Shawl dengan skirt design disulami dengan benang silver menjadikan shawl ini sgt2 stylo. Warnanye yang menarik akan menyerlahkan lg penampilan si pemakai. tak percaye, jom cube dulu;)

Sekodi : RM220

1/2 Kodi : RM115

Sehelai : RM15 Murah!!

*Harga tidak termasuk postage

HOTTEST SHAWL IN MARKET
PLAIN PASHMINA GUNI
(code PGP)

Material : Cotton Best
Design : Pashmina dengan design persis guni dan kaler sgt menarik.Sgt sesuai digayakan dengan baju plain dan bercorak.Tidak panas, ringan & menyerlahkan kecantikan si pemakai,serius!

SEHELAI : RM 13.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 100
20 HELAI : 190

*Harga tidak termasuk postage


KEMBALI LAGI
NEW BATCH RESTOCK!!!
CEPAT SEBELUM HABIS LG;)
SHAWL SIRIP COMEL (CODE SRP)

Material: cotton yang sgt2 best, lembut dan tidak panas
design sirip yang berombak
sgt2 TRENDY

SEHELAI : RM 13.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 100
20 HELAI : 190

*harga tidak termasuk kos postage

TRENDY SIRIP SHAWL (CODE TSS)

KEMBALI LAGI!!!!

Material: cotton yang sgt2 best, lembut dan tidak panas
design sirip yang berombak sgt2 TRENDY

SEHELAI : RM 15.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 115
20 HELAI : RM 220

*harge tidak termasuk postage

5 comments:

[AMR]ReenaRawee said...

arggghhhhhhh~~~!!!
chateQ ny shawls kat sini..!!

Shawlerz Enterprise said...

hehe..jom la beli;)

Iracy Cinte said...

design cantek
macam mana nak order..
and bpew lame post period??
bpe kos utk postage?

NaDh!ya aL!s said...

sis, nak tya bleh campur2 design x beli utk borong..
postage sabah brapa yer..
nad88dhiya@yahoo.com

CT Norgayah said...

salam..nak tanya, shawl berombak code omr10, 13 dan 19 available lg x

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com