Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Monday, March 21, 2011

Booth di Pesta Konvo UTM 23 Mac-28Mac 2011

UPDATES: Two thumbs up to warga UTM. Seriously walaupun penat, tp mmg sgt2 happening, Wan enjoi sgt. Mmg sgt2 berbaloi amek cuti 4 hari;)
InsyaAllah ade rezeki Wan datang lg ya. Love u all.
Buah tangan dari Booth di UTM skudai baru-baru ini. 3 keping je yg smpat amek.

Booth Shawlerz AO6. Antara design baru yg sgt laris.Tp dah abes stock;(
Akhirnye dpt jgk jmpe.Slalu hantar abg die je beli.hehe..
cantek x shawl tu? thanks dik :P

Thanks adik2..kesian smpi xsempat nk buat assigment yer :p
korang best sgt tau!

Salam semua customer ShawlerzEnterprise. Sehat la hendaknye yer;).
BERITA BAIK!!: Shawlerz Enterprise akan berada
di
UTM, Skudai

semperna

Pesta Konvokesyen UTM ke-46
pada
23 Mac hingga 28 Mac 2011

WAN akan buka booth di sana & paling menariknya Wan akan bawa semua shawl yg PANAS2
yg WAN xpernah upload di blog.
Dan harge sgt2 menarik, seperti ...Pesta Konvo yang sebelum ini.

Jumpa WAN Di sana ya!!!!Sayang korang sume;)

4 comments:

piYa said...

gerai yang ne 1 ek?hehe..

~azillakhalison~ said...

3kali saye n adik saye g gerai shawlerz...ingt x muke kitrg?haha..yg mintak inner free :)..pastu dah borong2 shawl semalam,lupe nak amek plastik ..sib baik lom smpai umah dah perasan ade bende tertinggal ..hehe

Shawlerz Enterprise said...

hehe..igt2..klakar la korang..best sgt tau bkk booth kt UTM..insyaAllah nxt pesta konvo nk dtg lg.Dtg tau;)

stanzabliss said...

abg wan dtg la UTHM plak...

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com