Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Monday, January 31, 2011

LATEST SHAWL 2011

INNER COTTON AWNING
MATERIAL : COTTON BEST
PRICE :
RM9 SEHELAI
HARGA BORONG:
20 HELAI :RM100
10 HELAI :RM55

*Harga tidak termasuk postage
* Klik pada gambar untuk gambar yang lebih jelas

WATER COLOUR COTTON SHAWL
(CODE WCC)

MATERIAL :COTTON BEST!!
PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :

20 HELAI : RM220
10 HELAI :RM115


*Harga tidak termasuk postage
* Klik pada gambar untuk gambar yang lebih jelas


SHAWL ROSE RENDA
(CODE SRR)
(Stock warna terhad, first pay, first serve)

Material: Cotton
Price:
SEHELAI
: RM 29

HARGA BORONG :
20HELAI- RM 460
10HELAI- RM 240

*Harga tidak termasuk postage
* Klik pada gambar untuk gambar yang lebih jelas



PLAIN COTTON LINING SHAWL
(CODE PCL)
MATERIAL :COTTON BEST
PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :

20 HELAI : RM220
10 HELAI :RM115


*Harga tidak termasuk postage
* Klik pada gambar untuk gambar yang lebih jelas

KERINTING SHAWL

(CODE KRS)

MATERIAL : COTTON CERUT


PRICE:
HARGA SEHELAI:RM15
HARGA BORONG :

20 HELAI : RM220
10 HELAI :RM115


*Harga tidak termasuk postage
* Klik pada gambar untuk gambar yang lebih jelas


BELANG COTTON SHAWL
(CODE BC)
MATERIAL : COTTON KEDUT

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :

20 HELAI : RM190
10 HELAI :RM100


*Harga tidak termasuk postage
* Klik pada gambar untuk gambar yang lebih jelas


STYLO CERUT BARU
(CODE STCB)

MATERIAL :COTTON CERUT

PRICE:
HARGA SEHELAI:RM13
HARGA BORONG :

20 HELAI : RM190
10 HELAI :RM100

*Harga tidak termasuk postage
* Klik pada gambar untuk gambar yang lebih jelas

Thursday, January 6, 2011

NEW YEAR HOTTEST SHAWLS & PASHMINA

Salam semua.Semua sehat?.Wan mintak maaf ya coz lambat update latest shawl untuk semua customer shawlerzenterprise yg Wan hormati.Semperna minggu pertama tahun baru 2011, Wan berazam untuk lebih bersungguh-sungguh untuk Shawlerzenterprise ini.Maklum la dah kahwin, so byk tanggungjawab yg kene dipikul oleh bahu Wan ini.Wan benar-benar berharap semua costumer yg Wan sayangi akan terus menyokong ShawlerzEnterprise.Wan berjanji untuk sedaya-upaya memenuhi permintaan anda semua.
TERIMA KASIH SEMUA.
Update pertama untuk tahun 2011 adalah seperti dibawah.
Happy shopping semua.ASSALAMUALAIKUM;)

LATEST SHAWL IN MARKET
OMBAK SHAWL RAINBOW
(code OMR)

Material : Chiffon best

Ukuran : 2.0 meter-panjang, 0.5 meter-lebar

Design : Design chiffon rainbow yang dijahit secara berlapis-lapis, sangat best,sesuai dipakai dengan baju yang bercorak, senang untuk dibentuk & paling penting si pemakai shawl ombak ini akan kelihatan sangat TRENDY

SEKODI/ 20HELAI : RM250
10 HELAI : RM130
SEHELAI : RM19 Murahh!!


*Harga tidak termasuk postage

HOTTEST SHAWL IN MARKET
BERI SHAWL
(code BERI)

Material : Cotton Best
Design : Shawl material cotton sejuk ditambah dengan lining beri-beri yang sangat menarik.Shawl ini telah lame released tetapi kembali menjadi rebutan ramai. Sangat comel sesuai dipakai dengan baju plain dan bercorak dan dipadankan dengan eksesori(headband)

Sekodi : RM220

1/2 Kodi : RM115

Sehelai : RM15 Murah!!

*Harga tidak termasuk postage

LATEST SHAWL IN MARKET
CERUT SILVER LINING
(code CL)

Material : Cotton Best
Design : Shawl dengan skirt design disulami dengan benang silver menjadikan shawl ini sgt2 stylo. Warnanye yang menarik akan menyerlahkan lg penampilan si pemakai. tak percaye, jom cube dulu;)

Sekodi : RM220

1/2 Kodi : RM115

Sehelai : RM15 Murah!!

*Harga tidak termasuk postage

HOTTEST SHAWL IN MARKET
PLAIN PASHMINA GUNI
(code PGP)

Material : Cotton Best
Design : Pashmina dengan design persis guni dan kaler sgt menarik.Sgt sesuai digayakan dengan baju plain dan bercorak.Tidak panas, ringan & menyerlahkan kecantikan si pemakai,serius!

SEHELAI : RM 13.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 100
20 HELAI : 190

*Harga tidak termasuk postage


KEMBALI LAGI
NEW BATCH RESTOCK!!!
CEPAT SEBELUM HABIS LG;)
SHAWL SIRIP COMEL (CODE SRP)

Material: cotton yang sgt2 best, lembut dan tidak panas
design sirip yang berombak
sgt2 TRENDY

SEHELAI : RM 13.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 100
20 HELAI : 190

*harga tidak termasuk kos postage

TRENDY SIRIP SHAWL (CODE TSS)

KEMBALI LAGI!!!!

Material: cotton yang sgt2 best, lembut dan tidak panas
design sirip yang berombak sgt2 TRENDY

SEHELAI : RM 15.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 115
20 HELAI : RM 220

*harge tidak termasuk postage
 

Blog Template by YummyLolly.com