Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Wednesday, June 2, 2010

PASHMINA COTTON YUNA (CODE PX-PZ)

PASHMINA COTTON YUNA (CODE PW)-limitted
Material:cotton, tak tebal,tak panas
sgt cantek seriously..better grab cepat!!
hot selling in market
corak-titisan air~
SEKODI (20 helai) - RM 160
1/2 KODI - RM 85
1 HELAI - RM 13.00 (Murah sgt kan!!!)

PASHMINA COTTON YUNA (CODE PW-PZ)
cantek kan yuna pakai...
jom kite try gayekan=))

PASHMINA COTTON YUNA (CODE PY)-limitted
Material:cotton, tak tebal,tak panas
sgt cantek seriously..better grab cepat!!
hot selling in market

SEKODI (20 helai) - RM 160
1/2 KODI - RM 85
1 HELAI - RM 13.00 (Murah sgt kan!!!)
PY1 - SOLD OUTPY2 - SOLD OUT
SOLD OUT
SOLD OUT
SOLD OUT


PASHMINA COTTON YUNA (CODE PX)-limitted
Material:cotton, tak tebal,tak panas
sgt cantek seriously..better grab cepat!!
hot selling in market

SEKODI (20 helai) - RM 160
1/2 KODI - RM 85
1 HELAI - RM 13.00 (Murah sgt kan!!!)
PX 1- 1 helaiPX 2- 2 helaiPX 3- 1 helai
PX 4,PX5,PX6 - SOLD OUTPX 7- 2 helai
PX 9- 2 helai
PX 8,PX10 - SOLD OUT


PASHMINA COTTON YUNA (CODE PZ)-limitted
Material:cotton, tak tebal,tak panas
sgt cantek seriously..better grab cepat!!
hot selling in market

SEKODI (20 helai) - RM 160
1/2 KODI - RM 85
1 HELAI - RM 13.00 (Murah sgt kan!!!)

2 comments:

cikPelangi ツ said...

ni kain cotton dia cam cotton love2 tu x??

cikPelangi ツ said...

yg pz punya

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com