Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Wednesday, June 9, 2010

PASHMINA SUPERB BEST - limitted
Material:pashmina, tak tebal,tak panas
hot selling in market

SEKODI (20 helai) - RM 145
1/2 KODI - RM 75
1 HELAI - RM 11.00 (Murah sgt kan!!!)
SOLD OUT
SOLD OUTSOLD OUT
SOLD OUT
SOLD OUT

PASHMINA JALUR-NEW EDITION
Material:pashmina, tak tebal,tak panas
still maintain hot selling in market

SEKODI (20 helai) - RM 145
1/2 KODI - RM 75
1 HELAI - RM 11.00 (Murah sgt kan!!!)

ATAS PERMINTAAN RAMAI!!!
JOJET PLAIN (CODE JP)
ALL SOLD OUT
Material : Jojet..SERIOUSLY SGT BEST & CANTIK SGT
SEKODI : RM90(sehelai satu kaler)
SEKODI : RM100(pilih kaler)
1/2 KODI : RM45(sehelai satu kaler)
1/2 KODI : RM50(pilih kaler)
SEHELAI : RM 8.00
ALL SOLD OUT
JP14,JP16,JP17-SOLD OUT

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com