Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Sunday, October 3, 2010

SHAWL BARU OKTOBER 2010!!!!

SHAWL PAKISTAN
Material: Tak kasar dan panas macam jojet tp lebey kurang jojet
senang dipakai plus tak licin
Nampak Mahal & Memang Glamor Habesss~

SEKODI : RM 300
1/2 KODI : RM
160
SEHELAI : RM
23


SHAWL GYPSY
material :100% cotton
memang sgt2 glam raye ini jika mengayekan shawl gypsy ni tau..
dihujung shawl ni ade aksesori yg sgt cantek..
boley pilih2~~

sehelai : RM 20 murah!
10helai : RM160
20helai/sekodi: RM 300

SHAWL POLYESTER (CODE ZE)-sgt2 cantek
Material : POLYESTER.SERIOUSLY SGT BEST & CANTIK SGT
SEKODI/20 HELAI : RM100
1/2 KODI : RM55
SEHELAI : RM 9.50

SHAWL POLYESTER (CODE ZD)-sgt2 cantek
Material : POLYESTER.SERIOUSLY SGT BEST & CANTIK SGT
SEKODI/20 HELAI : RM100
1/2 KODI : RM55
SEHELAI : RM 9.50

SHAWL POLYESTER (CODE ZC)-sgt2 cantek

Material : POLYESTER.SERIOUSLY SGT BEST & CANTIK SGT
SEKODI/20 HELAI : RM100
1/2 KODI : RM55
SEHELAI : RM 9.50


INNER SYRIA COTTON
material:cotton hi quality
sehelai:RM7
10helai:RM 50
20helai: RM90


INNER AUWNING COTTON

material:cotton hi quality
menutup leher, free size, sesuai dipakai dengan shawl kegemaran anda!!
sehelai:RM9.00
10helai:RM 55
20helai: RM100

1 comments:

firDEE said...

Untuk inner auwning ni masih ada stock ke?
Ada kemusykilan pd design..sebab gambar tak penuh kan...auwning yang pada patung gypsy tu sama atau tidak dgn inner uwning yg di atas ni?terutama sekali bahagian tepi auwning nya...harap dapat reply ke email saya..terima kasih :)

dianajaafar@gmail.com

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com