Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Sunday, October 10, 2010

SHAWL PAKISTAN BARU

SHAWL PAKISTAN BARU (CODE SPB)
Material: Tak kasar dan panas macam jojet tp lebey kurang jojet
senang dipakai plus tak licin
Nampak Mahal & Memang Glamor Habesss~

SEKODI : RM 300
1/2 KODI : RM
160
SEHELAI : RM
23

p/s:sila nyatakan code pilihan, takut colour yang nak di order habis stock
sila klik pada gambar, untuk gambar yang lebih jelas



3 comments:

Corat-Coret Cikgu said...

salam.. shawl ni masih ade lagi x? sekodi bape helai? harga masih same? huhu

Mimie Milah :) said...

this still availablee ? :D

noor said...

still ada lg ker...

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com