Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Saturday, October 30, 2010

NEW RAINBOW SHAWL EARRING & NEW TRENDY PASHMINA

NEW RAINBOW SHAWL EARRING
(CODE SER)

material :kain cotton HI QUALITY
ada 10 jenis earring dengan 5 pilihan kaler

memang sgt2 glam jika mengayekan shawl earring ni tau..
dihujung shawl ni ade aksesori yg sgt comel..
boley pilih2~~

sehelai : RM 19 murah!!!!!!
10helai : RM150
20helai/sekodi: RM 280


*harge tidak termasuk postage
*click pada gambar untuk gambar yang lebih besar


NEW TRENDY PASHMINA
a.k.a duyong pashmina

Material: polyester yg sgt best/hi quality
tidak panas dan tidak berat..sangat2 trendy!!

SEKODI/20 HELAI: RM160
10 HELAI : RM85
SEHELAI: RM 13.00
murah kan!!

*harge tidak termasuk postage
*click pada gambar untuk gambar yang lebih besar


0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com