Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Monday, November 1, 2010

COTTON KEDUT CANTEK & NEW PASHMINA BATU

Salam semua!!!
kali ni wan bawakan NEW HOTTEST in market
SHAWL COTTON KEDUT CANTEK and PASHMINA BATU TRENDY
sangat-sangat cantek..rugi sgt kalo tidak memilikinya
HAPPY SHOPPING DARLS;)


FAVORITE SHAWL IN MARKET
SHAWL COTTON KEDUT CANTEK CODE (CKC)
ALL SOLD OUT

Material: cotton kedut
sgt trendy, paling baru dlm pasaran!! xperlu gosok~
rugi kalo tak ada koleksi shawl ni

sehelai : RM 13 murah!!!!!!
SEKODI/20 HELAI: RM160
10 HELAI : RM85

*harge tidak termasuk postage
*sila click pada gambar untuk view yang lebih jelas


NEW TRENDY PASHMINA BATU CODE (PSB)

MATERIAL:PURE PASMINA HI QUALITY
yang sangat best beserta BATU yang sgt cantek!!
tidak panas dan tidak berat..sangat2 trendy!!

sehelai : RM 15 murah!!!!!!
SEKODI/20 HELAI: RM195
10 HELAI : RM120

*harge tidak termasuk postage
*sila click pada gambar untuk view yang lebih jelas
NEW TRENDY PASHMINA BATU CODE (PSS)


MATERIAL:PURE PASMINA HI QUALITY
yang sangat best beserta BATU yang sgt cantek!!
tidak panas dan tidak berat..sangat2 trendy!!

sehelai : RM 15 murah!!!!!!
SEKODI/20 HELAI: RM195
10 HELAI : RM120





0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com