Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Sunday, November 21, 2010

CRUMPLE TONE SHAWL CANTEK!!


LATEST & FAVORITE SHAWL IN MARKET

CRUMPLE TONE SHAWL CANTEK!!
(code CSC)

Material: cotton silk sangat berkualiti, tidak seperti material cotton biase..tidak panas..sgt trendy!! cpt dan senang untuk bersiap, xperlu iron;)~

SEHELAI: RM 13.00 murah kan!!

10 HELAI : RM85
SEKODI/20 HELAI: RM160


*harge tidak termasuk postage

1 comments:

Fazira Kamaludin said...

tumpang tanya. shawl tu sume jual ikot kodi jek ker?
ada tak jual dalam kuantiti?
macam 2-3 ke??

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com