Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Wednesday, November 10, 2010

SHAWL PAKISTAN/BENAZIR TWO TONES CANTEK!!

Salam semua.seperti wan dijanjikan, inilah dia shawl pakistan/benazir baru version two tones yang sgt best..kepada yang mencari shawl untuk raya haji, pastinya shawl pakistan two tones adalah pilihan yg menarik.
sulaman benang dan manik yang sgt cantek..
pastinye nmpk sgt trendy & glamor!!!


SHAWL PAKISTAN/SHAWL BENAZIR TWO TONES


sgt cantek dengan tona warna yg superb cantek
Material: Tak kasar dan panas macam jojet tp lebey kurang jojet
senang dipakai plus tak licin
Nampak Mahal & Memang Glamor Habesss~


SEHELAI : RM27 murah sgt!!
10 HELAI : RM 210
20 HELAI: RM 390


*harge tidak termasuk postage

1 comments:

sima said...

SPT20 kaler pe ea

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com