Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Saturday, October 30, 2010

NEW RAINBOW SHAWL EARRING & NEW TRENDY PASHMINA

NEW RAINBOW SHAWL EARRING
(CODE SER)

material :kain cotton HI QUALITY
ada 10 jenis earring dengan 5 pilihan kaler

memang sgt2 glam jika mengayekan shawl earring ni tau..
dihujung shawl ni ade aksesori yg sgt comel..
boley pilih2~~

sehelai : RM 19 murah!!!!!!
10helai : RM150
20helai/sekodi: RM 280


*harge tidak termasuk postage
*click pada gambar untuk gambar yang lebih besar


NEW TRENDY PASHMINA
a.k.a duyong pashmina

Material: polyester yg sgt best/hi quality
tidak panas dan tidak berat..sangat2 trendy!!

SEKODI/20 HELAI: RM160
10 HELAI : RM85
SEHELAI: RM 13.00
murah kan!!

*harge tidak termasuk postage
*click pada gambar untuk gambar yang lebih besar


Saturday, October 23, 2010

SHAWL Panassss~
FAVORITE SHAWL IN MARKET

Shawl Kedut (KD)

Material: cotton kedut
sgt trendy!! xperlu gosok~

sehelai : RM 10 murah!!!!!!
10helai : RM60
20helai/sekodi: RM 100

*harge tidak termasuk postage
*click pada gambar untuk gambar yang lebih besar


SHAWL Panassss~
FAVORITE SHAWL IN MARKET

Shawl Cotton T-shirt Two Tone (CTT)
ALL SOLD OUT!!
Material: cotton t-shirt 2 tone
sgt2 cantek tau!!

sehelai : RM 23 murah!!!!!!
10helai : RM150
20helai/sekodi: RM 280


*harge tidak termasuk postage
*click pada gambar untuk gambar yang lebih besar

Monday, October 18, 2010

SHAWL EARRING BARU CODE (SEB)

FAVORITE SHAWL IN MARKET

SHAWL EARRING/SHAWL CRUMPLE BARU
CODE SEB

material :kain cotton HI QUALITY

memang sgt2 glam jika mengayekan shawl earring ni tau..
dihujung shawl ni ade aksesori yg sgt comel..
boley pilih2~~

sehelai : RM 19 murah!!!!!!
10helai : RM150
20helai/sekodi: RM 280


*harge tidak termasuk postage

Sunday, October 10, 2010

SHAWL PAKISTAN BARU

SHAWL PAKISTAN BARU (CODE SPB)
Material: Tak kasar dan panas macam jojet tp lebey kurang jojet
senang dipakai plus tak licin
Nampak Mahal & Memang Glamor Habesss~

SEKODI : RM 300
1/2 KODI : RM
160
SEHELAI : RM
23

p/s:sila nyatakan code pilihan, takut colour yang nak di order habis stock
sila klik pada gambar, untuk gambar yang lebih jelas



Sunday, October 3, 2010

SHAWL BARU OKTOBER 2010!!!!

SHAWL PAKISTAN
Material: Tak kasar dan panas macam jojet tp lebey kurang jojet
senang dipakai plus tak licin
Nampak Mahal & Memang Glamor Habesss~

SEKODI : RM 300
1/2 KODI : RM
160
SEHELAI : RM
23


SHAWL GYPSY
material :100% cotton
memang sgt2 glam raye ini jika mengayekan shawl gypsy ni tau..
dihujung shawl ni ade aksesori yg sgt cantek..
boley pilih2~~

sehelai : RM 20 murah!
10helai : RM160
20helai/sekodi: RM 300

SHAWL POLYESTER (CODE ZE)-sgt2 cantek
Material : POLYESTER.SERIOUSLY SGT BEST & CANTIK SGT
SEKODI/20 HELAI : RM100
1/2 KODI : RM55
SEHELAI : RM 9.50

SHAWL POLYESTER (CODE ZD)-sgt2 cantek
Material : POLYESTER.SERIOUSLY SGT BEST & CANTIK SGT
SEKODI/20 HELAI : RM100
1/2 KODI : RM55
SEHELAI : RM 9.50

SHAWL POLYESTER (CODE ZC)-sgt2 cantek

Material : POLYESTER.SERIOUSLY SGT BEST & CANTIK SGT
SEKODI/20 HELAI : RM100
1/2 KODI : RM55
SEHELAI : RM 9.50


INNER SYRIA COTTON
material:cotton hi quality
sehelai:RM7
10helai:RM 50
20helai: RM90


INNER AUWNING COTTON

material:cotton hi quality
menutup leher, free size, sesuai dipakai dengan shawl kegemaran anda!!
sehelai:RM9.00
10helai:RM 55
20helai: RM100

 

Blog Template by YummyLolly.com