Happy Shopping Darls~

Kami pasangan dari Ampang KL, membuka blogshop ini untuk menawarkan anda shawl dan tudung corak2 terkini dengan harga terendah..jadi mengape perlu bayar lebih untuk barangan yang sama design dan kualiti...Happy shopping with ShawlerzEnterprise..thanks 4 supporting us!!!

JIKA ORDER FORM TIDAK BERFUNGSI,
SILA EMAIL TERUS
PADA shawlerzenterprise@gmail.com
Save

ORDER FORM HERE

Name Penuh:
Wan akan reply kat email ni(tlg check spam box kalau tiada) EMAIL:
No. Phone
Postage (Pos laju lebih selamt) Pos Laju
Pos Ekspress
Bungkusan(luarnegara sahaja)
Banking Method:
Saya Customer dari: Semenanjung
Sabah/Sarawak
Luar Negara
Full Address(Please check):
POSKOD (wajib):
Item/Code/Quantity:
Kalau code yang saye nak takde, sila ganti dengan:

Get your own free form like this one.

Monday, November 29, 2010

LATEST SHAWL (TRENDY SIRIP SHAWL) & (BELANG SHAWL CANTEK)

LATEST SHAWL

BELANG SHAWL CANTEK (CODE BS)


Material: Cotton t-shirt 2 tone belang
sgt2 cantek tau!!sgt trendy, menampakkan bentuk muke lebih bujur.serius cantek

SEHELAI : RM 19.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 150
20 HELAI : RM 290


*harge tidak termasuk postage


LATEST SHAWL

TRENDY SIRIP SHAWL (CODE TSS)

ALL TSS SOLD OUT!!

Material: cotton yang sgt2 best, lembut dan tidak panas
design sirip yang berombak sgt2 TRENDY

SEHELAI : RM 15.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 115
20 HELAI : RM 220

*harge tidak termasuk postage

Tuesday, November 23, 2010

Diamond CoTTon Gypsy

Latest Shawl
Diamond CoTTon Gypsy

CODE (DCS)

Material: Cotton T-shirt Hi-quality, sejuk, senang bentuk & sgt best!
plus
ade colorful diamond di hujung shawl yg sgt comel & trendy
;-)


sehelai : RM 15 murah!!!!!
10helai : RM130
20helai/sekodi: RM 250


*harge tidak termasuk postage

Sunday, November 21, 2010

CRUMPLE TONE SHAWL CANTEK!!


LATEST & FAVORITE SHAWL IN MARKET

CRUMPLE TONE SHAWL CANTEK!!
(code CSC)

Material: cotton silk sangat berkualiti, tidak seperti material cotton biase..tidak panas..sgt trendy!! cpt dan senang untuk bersiap, xperlu iron;)~

SEHELAI: RM 13.00 murah kan!!

10 HELAI : RM85
SEKODI/20 HELAI: RM160


*harge tidak termasuk postage

Sunday, November 14, 2010

COLORFUL PASHMINA SUPERB CANTEK

LATEST PASHMINA DESIGN IN MARKET!!!
COLORFUL PASHMINA SUPERB CANTEK

(CODE CFP)

Material: cotton yang sgt2 best, lembut dan tidak panas
colorful yang sgt2 TRENDY

SEHELAI : RM 13.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 100
20 HELAI : RM 190

*harge tidak termasuk postage

JOJET ESYA & ENA sangat cantekkk!!

LATEST SHAWL DESIGN IN MARKET!!!
SHAWL JOJET ESYA CANTEK (CODE ESYA)
ALL SOLD OUT
Material: jojet yang sgt2 best tidak panas & senang bentuk..design sgt2 TRENDY

SEHELAI : RM 9.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 60
20 HELAI : RM 110

*harge tidak termasuk postage

LATEST SHAWL DESIGN IN MARKET!!!
SHAWL JOJET ENA CANTEK (CODE ENA)
ALL SOLD OUT
Materi
Material: jojet yang sgt2 best tidak panas & senang bentuk..design sgt2 TRENDY

SEHELAI : RM 9.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 60
20 HELAI : RM 110

*harge tidak termasuk postage
LATEST SHAWL DESIGN IN MARKET!!!
SHAWL SIRIP COMEL (CODE SRP)
ALL SRP SOLD OUT!!

Material: cotton yang sgt2 best, lembut dan tidak panas
design sirip yang berombak
sgt2 TRENDY

SEHELAI : RM 13.00 MURAH!!!
10 HELAI : RM 100
20 HELAI : 190


Cepat dptkan shawl ini..sebelum kehabisan lg=))

*harga tidak termasuk kos postage

Wednesday, November 10, 2010

SHAWL PAKISTAN/BENAZIR TWO TONES CANTEK!!

Salam semua.seperti wan dijanjikan, inilah dia shawl pakistan/benazir baru version two tones yang sgt best..kepada yang mencari shawl untuk raya haji, pastinya shawl pakistan two tones adalah pilihan yg menarik.
sulaman benang dan manik yang sgt cantek..
pastinye nmpk sgt trendy & glamor!!!


SHAWL PAKISTAN/SHAWL BENAZIR TWO TONES


sgt cantek dengan tona warna yg superb cantek
Material: Tak kasar dan panas macam jojet tp lebey kurang jojet
senang dipakai plus tak licin
Nampak Mahal & Memang Glamor Habesss~


SEHELAI : RM27 murah sgt!!
10 HELAI : RM 210
20 HELAI: RM 390


*harge tidak termasuk postage

Tuesday, November 9, 2010

RAINBOW KEDUT GORGEOUS!!!

Shawl Rainbow Kedut Gorgeous

Material: Cotton yang sgt best tau!!
sangat2 trendy..cpt dan senang untuk bersiap, xperlu iron;)

Price
SEHELAI : RM 19.00 murah sgt!!!
10 HELAI : RM RM 150
20 HELAI : RM 280


 

Blog Template by YummyLolly.com